Регион

Търсят превозвач на децата за новата учебна година в Харманли

Обществена поръчка за извършване на специализиран превоз на деца през новата учебна година обявиха от община Харманли.

Учениците ще се превозват до СУ „Неофит Рилски“, ПГЕТ „Захари Стоянов“ и ОУ „Иван Вазов“. Очакванията са учебните дни да са 183.

Прогнозната стойност на поръчката е 181 916 лева с ДДС. При изготвяне на ценовото си предложение участниците трябва да се съобразяват с максимално допустимата цена на километър общ пробег, определена от министъра на образованието и науката за условията и реда за предоставяне на средства за компенсиране на намалените приходи от прилагането на цени за пътуване по автомобилния транспорт – за специализиран превоз с автомобили до 22 места – 1,52 лв/км с ДДС от общия пробег, за специализиран превоз с автомобили над 22 места – 2,28 лв/км с ДДС от общия пробег.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 13 август. Срокът за изпълнение на процедурата е до 30 юни 2025 г.

Място на изпълнение на поръчката на територията на Община Харманли по маршрути:

Маршрут № 1: гр. Харманли – с. Черна могила – с. Бисер – гр. Харманли – необходим автобус под 22 места.

Маршрут № 2: гр. Харманли – с. Орешец – с. Върбово – с. Смирненци – с. Славяново – с. Болярски извор- с. Иваново – с. Надежден – гр. Харманли – необходим автобус с над 22 места.

Маршрут № 3: гр. Харманли – с. Изворово – с. Черепово – с. Българин – с. Шишманово – с. Доситеево – гр. Харманли – необходим автобус с над 22 места.

Маршрут № 4: гр. Харманли – с. Преславец – гр. Харманли – необходим автобус с под 22 места.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button