Любопитно

Излезе от печат „Спомените оживяват“ на Стойка Мариновска

Излезе от печат мемоарната книга на Стойка Мариновска „Спомените оживяват“, съобщават от гражданското сдружение „Родопско утро“.

Книгата е отпечатана с финансовата подкрепа на Община Хасково по програма „Културни инициативи“. Тя ще бъде представена през есента.

Стойка Мариновска е родена в ивайловградското село Камилски дол. Дългогодишен председател на Гражданско сдружение „Родопско утро“ и настоящ мениджър на списанието за общество, култура и литература „Южно утро“.

КнигаАвтор е на книгите „Сълзите ми хиляда, усмивката една“ (2003), „От две вселени сме“ (2004), „И когато мълчиш, пак те чувам“ (2006), „Кестенови очи“ (2009), „Сълза във здрача“ (2010), „Разпиляна пепел“ (2015), „Пак сме заедно“ (2019) и „Спомените оживяват“ (2024).

КнигаНейни стихове са публикувани в местния и централния печат. Творбите й са превеждани на руски и македонски език. Има множество награди от национални конкурси. Член е на Съюза на българските писатели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button