Регион

Воденчани помагат на пострадалите от пожара в ямболското село Воден

Жители на димитровградското село Воден се обединиха и събраха помощи за пострадалите от един от най-опустошителните пожари това лято в ямболското село Воден.

Помощите са съобразени с необходимостите на пострадалите – завивки, възглавници, хранителни стоки от първа необходимост, хигиенни препарати, допълват от общината.

Грижливо опакованите пакети с помощи ще заминат с микробус утре или в сряда за нуждаещите се в ямболското село. Към всеки пакет с топлина и човешка съпричастност е добавено обръщение от жителите на димитровградското село към техните съселяни, пострадали от бедствието.

В него се казва: „Мили хора, не губете надежда, не губете вяра! Приемете от нас не подаяние, а подадена ръка в трудния момент. Животът е най-ценен! Бъдете живи и здрави, а всичко друго се гради и възстановява!“

Организатори на благотворителната акция са читалищните дейци от НЧ „Пробуда 1908“ и кметството на село Воден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button