Хасково

Силен теч повдигна асфалт и наводни булевард в Хасково

За силен теч и наводнен участък от хасковския булевард „Илинден“ сигнализираха преди обяд читатели на Haskovo.info.

Аварията е на стръмната улица „Беласица“ до училище „Св. Паисий Хилендарски“. В района и преди са ставали повреди по водопровода, като има няколко кръпки на асфалта, който беше повдигнат от теча.

На място пристигна екип на водното дружество, който започна отстраняването на аварията. Ще бъде спряна водата на абонатите в района.

Haskovo.info припомня, че днес с нарушено водоснабдяване са улиците „Дунав“, „Генерал Колев“, „Узунджово“ и булевард „Васил Левски“. Причината е превключване към нов водопровод на улица „Генерал Колев“.

Райони в Хасково са без вода заради превключване към нов водопровод

По-късно от ВиК съобщиха, че е спукан водопровод с дължина над 4 метра.

Очакванията са работата на екипите да приключи до края на деня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лина
Лина
01.08.2024 20:15 20:15

Господин директоре на водоснабдяването! Тези ваши коли защо нямат надписи от къде са? Гадаем и сме в невидение от ГДБОБ ли сте, полиция, енирго… Започнете от някъде да се опитате да работите, че срам,срам и тъма сте. Елементарно !

Back to top button