Регион

Задържаха двама за побой и грабеж на младеж

Двама са задържани за грабеж, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера в 10 часа в полицейското управлението се е явила 44-годишна жена от Любимец, която заявила, че на 4 август в района на паркинга на „Извора на нимфите“ в димитровградското село Каснаково е бил нападнат синът й на 17 г.

Млади мъже му нанесли побой, отнели му скъп мобилен телефон, а от врата са му свалили 27-грамов златен синджир. По-късно полицаите са задържали двама харманлийци на 24 и 18 г.

Мъж и жена пък са пренощували в ареста на управлението в Свиленград за кражба. Вчера в 2:26 часа на спешния телефон е подаден сигнал за кражба от дом на улица „Боримечката“ в Свиленград. Собственикът му заявил липсата на кожена чанта с пари.

Криминалистите установили, че в жилището е проникнато след натиск на прозорец. Арестуван е 35-годишен познайник на полицията от село Тянево, в когото е открита задигнатата сума от 2 500 лева. Като съпричастна е задържана и 30-годишна любимчанка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button