Регион

Ремонтират улици, училище и стадиона в Любимец

Ремонтни дейности се извършват по няколко обекта в община Любимец.

Полага се първият пласт асфалт по околовръстната улица на града. Всички подземни и отводнителни съоръжения вече са завършени. В края на годината се очаква да бъде окончателното завършване на обекта и пускането му в експлоатация, допълват от общината.

Общата дължина на улицата е 2 748 м., а изградените отклонения за квартал „Георги Добрев“ през улиците „Първи май“ и „Здравец“, както и за Индустриалната зона на града, са допълнително удобство за живеещите в района.

ЛюбимецЗавършването на улицата и пускане на движението по нея ще доведе до намаляване на трафика от тежкотоварни автомобили, до по-удобна транспортна свързаност за транзитно преминаващите превозни средства и до по-малко замърсяване на въздуха.

ЛюбимецВ момента се работи още по цялостна подмяна на покрива на НУ „Захари Стоянов“, рехабилитация и асфалтиране на 10 улици в града, благоустрояване на междублокови пространства и реконструкция на съществуващи паркинги, външно и вътрешно обновяване на административната сграда на Градски стадион „Любимец“, обновяване на покрива на кметството в село Малко градище.

Изпълнението на всички обекти върви по график, посочват от общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button