Хасково

Задържаха извършител на 35 кражби и грабежи в Хасково

Хасковският окръжен съд остави в ареста 40-годишния Емил Асенов, който на 11 август открадна мобилния телефон за 179 лв. от жена в областния град.

Той я заговорил на пейка в парк на улица „Преслав“ и издърпал от ръцете й телефона. Обвинението към него е, че е действал в условията на опасен рецидив. Досега е извършил 34 кражби и грабежи, като многократно е осъждан.

Ако бъде признат за виновен го грози затвор от 5 до 15 г., като съдът може да постанови и конфискация до една втора от имуществото му.

Обвиняемият имал постоянен адрес, но не живеел там, а обитавал изоставен имот, което според съда крие опасност от неговото укриване при по-лека мярка.

Той е задържан под стража, като може да обжалва определението пред Апелативен съд – Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фъкю
Фъкю
13.08.2024 21:18 21:18

Питали един престъпник ,какъв късмет иска да му се падне на бъдни вечер от баницата с късмети, а той отговорил да ме съди Хасковссия районен съд.

Back to top button