Регион

Голям пожар между Хасково и Димитровград погълна сгради и техника – ВИДЕО

Огънят погълна превозни средства и сграда

Огромен пожар пламна малко след обяд край пътя Димитровград – Хасково в района на склад за гуми и джанти. Огънят се разпространи много бързо заради силния вятър и сухата растителност, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Първите сигнали за пожара са получени малко след 12 часа. На място са изпратени екипи от Димитровград, а след това към тях се присъединиха и пожарни от Хасково.

Огънят е тръгнал в близост до фотоволтаична централа и вятърът го е насочил на юг покрай търговския обект за гуми и джанти, който е спасен.

ПожарПламъците обаче стигнаха до селскостопански постройки. По пътя си унищожиха бус, разказаха свидетели на пожара, които са подали и един от сигналите на тел. 112.

Силният вятър разпалваше сухата растителност за секунди. Дървета спряха огъня да не стигне до главния път. Предстои да бъдат установени причините за пожара, както и пълните щети, които той нанесе.

Овладяха големия пожар, обхванал 550 декара, склад и селскостопанска техника – ВИДЕО

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button