Регион

Откриха нива с канабис с поливна система и видеонаблюдение

Петима мъже са задържани с дрога в Хасковска област

Петима мъже са задържани през последните дни с дрога в Хасковска област, съобщават от областната дирекция на МВР.

В свиленградския арест са били двама мъже от село Момково. Вчера в 9 часа полицаи са извършили проверка в землището на село Георги Добрево.

В гориста местност те са установили 17 канабисови растения с общо тегло 70 кг. с размери от 3,2 до 4,2 метра, за които видимо са полагани грижи.

КанабисТам е била изградена поливна система със захранване от соларен панел и таймер, стартиращ системата. Намерени са торове и материали, необходими за отглеждането на растенията. Изградено е и видеонаблюдение.

На място е задържан 47-годишен, който е направил самопризнания и негов съселянин на 36 г., съпричастен към същата дейност.

В Симеоновград е заловен 34-годишен димитровградчанин с 2 грама бяло кристално вещество, в англичанин с адрес в село Изворово е открит грам марихуана, колкото е намерена и в 38-годишен мъж в Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button