Хасково

Шестима са ранени при катастрофи в Хасковско

50-годишна жена е с опасност за живота

Шестима души пострадаха вчера при 3 катастрофи в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, в ранния следобед на пътя Хасково – Кърджали след село Конуш челно се удариха два леки автомобила.

От полицията уточняват, че 28-годишна хасковлийка е шофирала Ланча, загубила е контрол и е навлязла в насрещната лента, където се е ударила във Фолксваген, управляван от 54-годишен мъж от кърджалийското село Панчево.

КатастрофаРанени са водачката, пътуващите в нейната кола 46-годишна жена и 3-годишно дете, както и 50-годишна жена от Фолксвагена, която е с опасност за живота.

В 18 часа преди хасковския квартал „Болярово“ 28-годишен шофьор на Ауди е загубил контрол, преобърнал се е в нива, след което отново се е върнал на пътя. Той е прегледан и е освободен за домашно лечение.

КатастрофаНа кръстовището между улиците „Александър Стамболийски“ и „Балкан“ в Харманли 74-годишна жена с Фолксваген не е спряла на знак „Стоп“ и е ударила Мерцедес, шофиран от 75-годишна харманлийка. Пострадала е водачката на Мерцедеса, която е прегледана и е освободена за домашно лечение.

Четирима са ранени при челния сблъсък край Конуш – ВИДЕО

Шофьор пострада при катастрофа на пътя за Минерални бани

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button