Хасково

След сигнала отстраняват аварията в „Република“

Спряна е водата на почти целия квартал

Авариен екип на ВиК отстранява днес аварията в хасковския квартал „Република“, за която вчера сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Проблемът е на улица „Картечар“ до училище „Г. С. Раковски“. Течът от там стигаше до кръстовището на улица „Единство“ с булевард „Васил Левски“.

Днес „Картечар“ е затворена за движение от тежката техника, която е разкопала проблемното място. Временно е спряна и водата в голяма част на квартала.

АварияПодменя се старо сградно отклонение, което се е спукало. Очаква се работата да приключи до края на деня.

Пореден сигнал за теч на вода в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВиК
ВиК
29.08.2024 17:47 17:47

Шефе на ул.Одрин до детската ясла тече от 10 Г. от ВиК обясняват че това е подпочвена вода !!!!нач.район Милушев казва че там има голям дамар и много подп.вода този малоумник докога ще го държиш там да взима пенсия и заплата

Андреева
Андреева
29.08.2024 19:49 19:49
Отговор до  ВиК

Издържа една стара чанта доста мачкана доскоро.

Анонимен
Анонимен
30.08.2024 9:58 9:58

На кръстовището на улици „Република“ и „Могила“ тече от три – четири години и никой не обръща внимание макар, че ВиК са идвали няколко пъти да копаят наблизо! Водата от течовете се плаща от нас защо на някой да му пука.

Back to top button