Регион

Агресия на пътя: строшиха стъкла на автобус с дървени пръти

Задържани са 28-годишна жена и 33-годишен мъж

Мъж и жена са задържани вчера за агресия на пътя и повреждане на имущество в симеоновградското село Троян, съобщават от полицията.

Екшънът се е разиграл в 4:30 часа, когато е станала катастрофа с материални щети. 19-годишен младеж от село Книжовник е шофирал Ауди, отнел е предимството на автобус Мерцедес, управляван от 69-годишен харманлиец и е последвал сблъсък.

След удара от леката кола излезли 28-годишна димитровградчанка и 33-годишен жител на пловдивското село Златовръх. С дървени пръти те нанесли удари по предното панорамно и странично стъкло на автобуса и ги счупили.

След подадения сигнал двамата са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Вчера по обяд в Харманли е спрян неправоспособен 37-годишен мъж, който е карал нерегистрирана електрическа триколка. Отказал е тест за наркотици.

В село Минерални бани пък е арестуван 26-годишен мъж, който е карал Ауди след употреба на кокаин. Той е отказал да даде кръвна проба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button