Регион

Тежка катастрофа със загинал и ранени на пътя за Маказа

В Хасково 23-годишна водачка на Мерцедес при маневра на заден ход е ударила преминаващ 49-годишен мъж

Тежка катастрофа е станала около 5:50 часа на пътя Хасково – Кърджали в района на разклона за село Черна скала, съобщават от полицията.

71-годишен шофьор на лек автомобил Фолксваген се е движил в посока Хасково, навлязъл е в лентата за насрещно движение и се е блъснал челно в лек автомобил Ауди.

След сблъсъка Аудито се е завъртяло и е ударило румънски Фолксваген, който се е движил към Кърджали, след което се е блъснало в скат.

КатастрофаНа място е загинал шофьорът на първия Фолксваген. Пострадали са пътник и другите двама водачи, които са без опасност за живота.

Движението по пътя за ГКПП „Маказа“ е временно ограничено. Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: Черноочене – Три могили – Стремци – Солище, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

След 10 часа движението беше възстановено.

Снощи в 23:30 часа на булевард „Раковски“ в Хасково 23-годишна водачка на Мерцедес при маневра на заден ход е ударила преминаващ 49-годишен мъж. Той е прегледан и е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Rixo
Rixo
04.09.2024 11:24 11:24

Стига с този „път за Маказа“!! Не всички в участъка Хасково – Кърджали отиват на Маказа! Ама търсите евтина сензация. То и от Ст. Загора към Димитровград пак може да е „пътят за Маказа“!

Back to top button