Хасково

Кърпят дупки и чистят шахти по булевардите в Хасково

Дотук са изразходвани 5 – 6 тона асфалт

Работници и техника от „Екопрогрес“ кърпят дупки по улици и булеварди в Хасково.

В последните дни работата е основно по булевард „България“. Преди обяд се запълваха дупки и по улица „Драгоман“ покрай спортна зала „Дружба“.

Движението на колите не се ограничава, като дейностите се извършват и между паркираните в синята зона коли.

Дотук са изразходвани 5 – 6 тона асфалт, съобщиха за Haskovo.info от общината. От кметството допълниха, че традиционно дупките се кърпят през пролетта и есента.

Междувременно се чистят и шахтите по главните булеварди преди есенните валежи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Киро
Киро
18.09.2024 11:48 11:48

Не можаха цяло лято в ранните часове ми сега като се напълни града.. и пак всичко е мазане и лизане

нмс
нмс
18.09.2024 13:16 13:16

Сетиха се когато започна учебната година и града е мазало от трафик, ама така е който си гласува за ДПС/ГЕРБ получава пак от същите свищини, рязане на асфалт с ръбове перфектни за пукане на гуми и трошене.

Маринa
Маринa
18.09.2024 16:59 16:59

Екопрогрес, елате и хвърлете няколко кофи асфалт и на улица „Петрич“ от кумова срама поне, че 40 години тук асфалт не е полаган. Къде ли не ни писаха и по медии и по хасковска телевизия – все тая. Освен да поканим БТВ на място да се види какво е положението на улицата. Дупка до дупка – цели 40 години чакат хората! Идват избори и лепят плакати, а не виждат дупките и без срам искат хората да им гласуват.

Махаленец
Махаленец
19.09.2024 7:54 7:54

Улица Пещера също след Талю фуражумелката асфалтирайте. Вилаета диша лешове след всяка кола. Ни канализация, ни течаща вода, нищо. 2025та година. 33 години по-късно положението е същото, да не кажа по-зле. Нагоре се завъдиха нелегални морги, изхвърлят се коли, хладилници и кво ли не още върху зелени площи. Иначе много работа, работа, работа. Кауни общински.

Back to top button