Спорт

29 хасковски гимнастички издържаха изпита за „Златна роза“

29 гимнастички от хасковския спортен клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова се явиха на изпит за покриване на първо, второ и трето спортно-техническо ниво „Златна роза“ към федерацията.

Изпита се проведе във Велико Търново на стадион „Ивайло“ в залата по художествена гимнастика на КХГ „Етър“.

Изпитващите бяха Валя Маркова – член на Съдийската комисия на БФХГ, Савина Ганчева – председател на КХГ „Етър“ и член на треньорската комисия към БФХГ, Даяна Михайлова – треньор в СК „Аида“ и Ива Георгиева – треньор в КХГ „Етър“.

АидаВсички хасковски гимнастички бяха добре подготвени, за което се постараха лятото и взеха успешно изпита и в трите нива, на които се явиха.

Аида„Горди сме с нашите момичета и с постигнатия резултат. Поздравления за всички треньори на клуба, които работиха с тях. Благодарим на КХГ „Етър,“ за гостоприемството“, доволни са от ръководството на „Аида“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button