Водещи новиниХасково

Търсят управител, медицински сестри и монтажници в Хасковско

27 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама чистачи, образователен медиатор, настройчик на монтажно оборудване и производствени линии, огняр.

В Харманли имат нужда от управител във финансови дейности, мениджър на екип от кредитни консултанти на 1 200 лева заплата, двама кредитни администратори, специалист с контролни функции в продажбата на кредитни продукти, ВиК инкасатор.

В Димитровград свободните места са за две медицински сестри на 1 030 лева, трима монтажници на кабели, двама общи работници за разтоварване и пълнене на торби, помощник-готвач.

В Свиленград има вакантни места за завеждащ административна служба, пиколо, касиери на 1 600 лева, монтажник на дограма на 1 300 лева, двама кредитни администратори на 1 000 лева.

В Стамболово се търси личен асистент за полагане на грижи за потребител в домашна среда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button