Водещи новиниРегион

Единият от заловените бракониери с убитите сърни е горски надзирател

Те са арестувани след гонка с граничните полицаи

Единият от двамата задържани бракониери в Ивайловградско е горски надзирател, съобщават от Югоизточно държавно предприятие – Сливен.

Както Haskovo.info писа, мъжете бяха заловени на 19 октомври край село Плевун. Те са арестувани след гонка с граничните полицаи.

Горски служители от Ивайловград са констатирали, че в колата на бракониерите има две убити сърни. Открита е и ловна карабина с бързомер, без да е поставена в калъф.

Намереното оръжие е собственост на надзирателя от Държавно горско стопанство – Ивайловград. Ще му бъдат поискани писмени обяснения от директора на стопанството и ще бъдат предприети действия за дисциплинарно наказание. По случая е образувано досъдебно производство.

Задържаха двама бракониери за лов на сърни в Ивайловградско

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай уи
Бай уи
21.10.2024 17:25 17:25

Направо в панделата
За 2 години
Отнемане на разрешителното и оръжието

Заек
Заек
21.10.2024 18:53 18:53

Много е интересен случая -държавен служител уж позител пък убиец на животни горски????? Проследете случая за назидание на всички пристъпващи закона

Янко Димитров police dog K9
Янко Димитров police dog K9
21.10.2024 20:59 20:59

Има и други.
Аз ще ги заловя.
Рано или късно.
По добре от никога.
Ще пусна моята за стръв и примамка.

Back to top button