Хасково

Костов представи кандидат-депутатка, хареса хасковските домати

ДСБЛидерът на „Демократи за силна България“ Иван Костов пристигна в Хасково, за да представи лично водачката на листата си за региона – Деница Сачева.

Тя е безпартийна и е представител на гражданската квота. Започнала е кариерата си в Министерството на труда и социалната политика и е била началник на кабинета на министъра на здравеопазването Илко Семерджиев в правителството на Костов.

Връзката на Сачева с Хасково е стажът й като председател на Съвета на директорите на болницата по време на управлението на Иван Костов. По-късно тя е основала собствена фирма за ПР. 12-години по-късно 39-годишната Сачева решила да се върне в държавната администрация и политиката, за да бъде полезна на хората.

ДСБ

Деница Сачева

На срещата с журналисти Иван Костов заяви, че служебното правителство не трябва да бъде превръщано в боксова круша, защото изливането на агресия срещу кабинета няма да доведе до нищо.

Според ДСБ огромна част от скандираните искания на протестиращите българи са неизпълними. Ние сме единствените, които твърдо сме се обявили срещу национализацията и демокрацията без партии. Ако ги няма партиите, би дошъл един Путин, примерно, заяви Костов.

Преди пресконференцията Иван Костов се разходи из зеленчуковия пазар в Хасково и констатира, че местните краставици, домати и ябълки са в пъти по-хубави и евтини от софийските.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
www
www
21.03.2013 19:40 19:40

А пьк другарят Иван Станчев беше изпратил една групичка дьрти изкуфели комуняги да крещят по Костов“Гладни сме,ще ви изтрепем.“Абе журналистите,това е директна заплаха кьм нас,които не сме комунисти.Защо не сте го отразили,да не ви е страх от тях,няма опастност да дойдат на власт.Те са толкова прости,че чак отбльскващо прости.

Поредната
Поредната
21.03.2013 19:41 19:41

Лаладжийка. Фирма за ПР.

Анонимен
Анонимен
21.03.2013 20:36 20:36

Ние хората които освиркахме Костов не сме от БКП, както им се иска на някои, а сме от гладния, бедния и болен народ на Хасково.
Този които се пали по площадите, но ние няма да им доставим това удоволствие.

www
www
21.03.2013 21:25 21:25

Още малко и ще ви повярваме,че не сте комуняги.Ще повярвам само ако освиркате така и другаря Станишев като дойде в Хасково.

..................
..................
21.03.2013 21:25 21:25

Магарето което подари е по избираемо Костов,,,,,,,,,,,,,Популярно е………….

Back to top button