Избори 2013

Треньорката на баскетболния „Хасково“ благодари на Делян Добрев

БаскетболДелян Добрев е сред хората, които най-много са помогнали на женския баскетболен отбор на Хасково да постига успехите си. Водачът на листата на ГЕРБ за региона получи специални благодарности от треньорката на местните надежди Елена Станкова преди мача с „Лукойл Нефтохимик“.

Благодарение на кмета Георги Иванов, община Хасково и хора като Делян Добрев, ние успяваме, категорична беше Станкова в приветствието си преди срещата.

Баскетбол„Миналата година дойдоха да ме помолят да намерим спонсори и тъй като в Хасково няма нито един развит спорт, аз се отзовах с удоволствие“, заяви от своя страна Делян Добрев, който беше в публиката заедно с втория в листата с кандидат-депутати Красимир Стефанов.

„Много съм радостен от резултата, който постигат момичетата. Това е отбор, който играе за първа година без подкрепа от федерацията и субсидии и разчита единствено на спонсори и общината, а в същото време постига страхотни успехи“, допълни той.

„Залата се пълни, децата след мачовете играят с топките и това е много хубаво за града и за младото поколение в града, защото ние бяхме забравили какво е това ентусиазъм заради хасковския спорт“, каза още Делян Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button