Спорт

Баскетболният новак „Хасково“ на победа от финала

БаскетболОтборът на „Хасково“ надигра тази вечер с 68:57 гостенките от „Нефтохимик“ в третата полуфинална среща от плейофите на националната женска баскетболна лига

В първите два мача, играни в Бургас, момичетата на треньорката Елена Станкова записаха победа и загуба, но след днешния двубой  червено-белите водят срещу вицешампионките на България с 2:1 победи.

Ако „Хасково“ триумфира и в четвъртата среща  утре, дебютантът в женската ни лига е на път да поднесе абсолютна изненада в първенството и да играе финал за титлата. При загуба в зала „Дружба“ обаче, финалист ще  бъде  победителят в петия решителен мач, който ще се играе в Бургас.

Най-резултатна за „Хасково“ днес  бе Анита Тейлане, която отбеляза 17 точки, овладя 13 борби и блокира 5 противникови изстрела. Съществен принос за победата на домакините имаха и Алма Ковачевич с актив от 12 точки и  Николина Николич с 10.

 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button