Избори 2013

„Горда България“: През последните години икономиката беше съсипана

РивовМалкият и семейният бизнес беше съсипан през последните 4 години и огромна част от фирмите фалираха. Това заяви водачът на листата на „Горда България“ за Хасковска област Георги Ривов на среща с търговци от Димитровградския пазар.

„Дошли сме, за да се видим очи в очи с хората, защото ние сме част от тях и знаем какви са проблемите им“, обясни Ривов. Огромна част от масите на най-голямото тържище на открито в страната са затворени, защото хората фалираха, клиентите нямат пари и търговията не върви, а именно малките фирми са гръбнакът на икономиката, допълни водачът на листата на „Горда България“.

РивовОбедняването на хората и фалитите на фирми се дължат на натиска и репресията над малкия и средния бизнес през последните години. За 4 години огромна част от семейните фирми изчезнаха, затова в нашата програма ние залагаме на икономическия растеж, който се уповава на малкия бизнес, обясни Ривов на хората, които се оплакаха именно от репресии и проблеми, създавани от институциите.

РивовПрез последните седмици данъчни инспектори и представители на различни комисии са плъзнали из пазара и стресират и малкото останали търговци. Според представителите на „Горда България“ това се прави, за да не отидат хората да гласуват на изборите.

Ние залагаме 6-7 процента растеж през следващите години, предлагаме да се намали и корпоративния данък на 7 процента, но само за малките фирми, за да могат те да съществуват. Освен това е важно да се премахнат и ограниченията, налагани от администрацията, коментира Георги Ривов.

Ако условията на работа на фирмите се подобрят, те ще могат да назначат поне по още един служител, а така ще се реши и проблемът с безработицата, категорични са от „Горда България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 Ривов  Ривов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button