Избори 2013

Ирена Узунова: Да изчистим не само боклука, но и съмненията си

ГЕРБКандидати за депутати от ГЕРБ се включиха в кампанията „Да изчистим България за един ден“. Те събраха отпадъците от нерегламентирано сметище на границата между квартал „Хисаря“ и вилна зона „Каменец“ в Хасково.

Това е продължение на инициативата от миналата година, когато приех като областен управител знамето и цялата област се включи, каза третата в листата на ГЕРБ за Хасково Ирена Узунова. Важно е, че има продължение в днешния ден, за да могат хората да се мобилизират и да е по-уютно и чисто около нас, но не бива да забравяме, че всяко нещо има нужда от усилия и постоянство, затова и в дните до следващата инициатива ние сме тези, които трябва да поддържаме местата за живеене в добър вид и да не ги цапаме, допълни Узунова.

ГЕРБСпоред кандидатите на ГЕРБ има много, което да се направи за оптимизиране на местата за сметосъбиране и държавата и общините с волята на хората ще го постигнат. Аз съм оптимист, че ние българите все повече започваме да вярваме, че всичко е в нашите ръце, можем да се справим и да направим живота си по-добър, каза Ирена Узунова.

Българите имат нужда да изчистят съмненията си и непрекъснатото лутане и липса на вяра, защото България може да бъде много добро място за живеене, когато всеки човек разбере, че добруването му зависи на първо място от него самия. Затова и датата 12 май е много важна, защото хората трябва да гласуват със самочувствието, че нещата зависят от тях и те могат да са добри, допълни областният управител и кандидат за народен представител Ирена Узунова.

В инициативата днес се включиха и много от жителите на квартала, както и младежите на партия ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ  ГЕРБ
 ГЕРБ  ГЕРБ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button