Спорт

Григор взе само 7 гейма срещу Джокович

Григор ДимитровХасковлията Григор Димитров не успя да намери противодействие на отличната игра на световния №1 Новак Джокович и отпадна от надпреварата на сингъл на „Ролан Гарос“.

В исторически за българския тенис мач от третия  кръг на турнира от „Големия шлем“  22-годишният ни талант отстъпи на водача в мъжката ранглиста с 2:6, 2:6, 3:6.  За съжаление Григор не можа да повтори сензационния си успех в началото на май, когато победи сърбина на мастърса в Мадрид.  В изиграния тази вечер двубой в Париж хасковлията допусна  цял куп непредизвикани грешки, с които максимално улесни и без това пределно концентрирания си и мотивиран за победа съперник.

Димитров спечели 90 точки за достигането си до третия кръг на Откритото първенство на Франция, които вероятно ще му помогнат да запази сегашното си 28-мо място в световната ранглиста.

Първата ни ракета при мъжете продължава в турнира на двойки, където негов партньор е датчанинът Фредерик Нилсен.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button