Любопитно

80 уреда в Монстър Фитнес очакват хасковлии

ФитнесътНай-новият фитнес в Хасково – Монстър Фитнес бе открит официално днес. В компанията на приятели, Явор Конгалов, Пенчо Пенчев и заместник – кметът на Хасково Златомир Желев прерязаха лентата на модерното съоръжение.

Тържествен водосвет отслужи отец Никола, който пожела на всички потребители на фитнеса здраве и по-малко контузии. Служебни ангажименти в София попречиха на известния гимнастик и настоящ заместник – министър на спорта Йордан Йовчев да присъства на събитието. Макар и от разстояние той поднесе извинение за отсъствието си и пожела успех.

Фитнесът„Това е семеен бизнес. Собственик на фитнеса е Ванчо Конгалов, а двамата с Явор ще управляваме най-съвременният фитнес в Хасково„, каза Пенчо Пенчев. В залата на бул. „Освобождение“ до ресторант „Каменец“ са инсталирани 80 станции. 18 от тях са кардио уреди. Фитнесът позволява едновременно да тренират 80 души. Залата е снабдена със съблекални, душове, климатици, вентилация и телевизори.

Монстър фитнес ще работи всеки ден от 6 сутринта до 22:00 часа вечерта. Само в неделя залата ще отваря в 7:30 часа и ще затваря в 21:00 часа.

Цената на тренировка е 3 лева. При закупуване на карта обаче стойността пада дори под 2 лева, коментираха Явор Конгалов и Пенчо Пенчев.

В Монстър Фитнес работят и инструктори, които са на разположение на трениращите. На всеки желаещ ще му бъде изготвена индивидуална програма. Тук е място за бягство от стреса. Крайно време е хората да започнат да отделят повече време за себе си и да спрат да се оправдават с липсата на време, смята Пенчев.

ФитнесътСамият той е възпитаник на Спортното училище в Стара Загора. Съпругата му Нина, която е сестра на Явор Конгалов, пък е завършила СУ „Стефан Караджа“ в Хасково. Двамата се запознават в Националната спортна академия.  Пенчо Пенчев е европейски шампион на батут. Има поставен и световен рекорд за сложност на изпълнение на скок на батут. Най-високото му постижение на световно първенство е 6-то място, а на световни игри – 4-то.

След като завършват НСА и се женят, Пенчо и Нина печелят Зелена карта и заминават за САЩ. Там години наред работят като треньори по спортна гимнастика. По една случайност живеят врата до врата с приятеля си от България Йордан Йовчев. Връщат се в родината си през 2008-ма. Признават, че от финансова гледна точка в Америка е по-добре, но от емоционална – няма нищо по-добро от родината.

Пенко Пенчев и Явор Конгалов се надяват фитнес Монстър да се превърне не само в любимо място за тренировки, но и в социално място за срещи на хасковлии, защото фитнесът е не само здраве, а и начин на живот.

Фитнесът Фитнесът
Фитнесът Фитнесът
Фитнесът Фитнесът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ррр
ррр
15.06.2013 22:39 22:39

Успех!!!!

читателка
читателка
16.06.2013 21:33 21:33

Голяма работа, голямо чудо, голяма показност, а заплатата която предлагат на новоназначените служители е минималната работна заплата от която да си платиш осигуровките, почивните дни и отпуски са под въпрос?! На гол тумбак, чифте пищови, такива работодатели не ми ги хвалете! Приятни тренировки на дебеловратите клиенти!

aalisa
aalisa
17.06.2013 12:20 12:20

i pen4o i nina kakvi treniori kkavi postijeniq te figyrite im sa kato viziqta im ..mn sa zle …da trenirat tam 4e sa s nadnormeno teglo ………..

Хри
Хри
24.07.2014 0:36 0:36

За жалост има хора на които злобата им е хоби!
Радвам се, че Хасково има един хубав финес вече с удоволствие ще го посетя съвсем скоро!
Успех!

Back to top button