Любопитно

IBM дава прощален обяд в чест на хасковлийка

Марина НанчеваХасковлийката Марина Нанчева изкара едногодишен стаж в корпорацията IBM. Там студентката в лондонския University of Westminster натрупа опит в областта на продажбите и анализ на пазара в застрахователната индустрия.

През тази една година Нанчева работи с мениджърите на корпоративни клиенти в сектора. По време на стажа си българката написа и дисертация.

На 40-я етаж на небостъргача Heron Tower в Лондон IBM дадоха прощален обяд в чест на Марина Нанчева.

В Лондон хасковлийката учи бизнес мениджмънт и финанси. По време на следването си до сега студентката има вече няколко награди от университeта, както и още един стаж като асистент в продажбите на Barker Shoes. Хоби й е фигурното пързаляне и бадминтона.

От 2011 г. е президент на университетското общество в Westminster по пързаляне на лед.

Припомняме, че Нанчева завърши ГПЧЕ „Асен Златаров“ през 2010 г. с отличие и получи Златаровската премия. Тя бе приета в английския университет със златна стипендия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button