Любопитно

Хасковски боец блести на „Maxfight“ в Свети Влас

Петър ТоневХасковлията Петър Тонев записа бляскава победа на бойното шоу „Maxfight“ снощи на ринга в амфитеатъра на комплекс Арена в Свети Влас. При 77-килограмовите файтърът от клуб „Цербер“ – Хасково се справи още в първия рунд със съперника си Владимир Павлов от София.

Пред многохилядната публика, сред която имаше много ВИП персони, Петър се наложи с rear naked chocked (душене) още в 4,30 мин. Патрон на събитието пък бе футболната легенда Христо Стоичков, който връчи една от купите.

Петър Тонев„Всичко около ринга беше фул – нямаше празно място. Атмосферата беше страхотна. Съперникът ми беше добър, срещам го за пръв път, но се радвам, че успях да го победя„, сподели пред Haskovo.info Тонев.

Той тренира бойни изкуства от близо 5 години. Възпитаник е на хасковското спортно училище. Сега Петър работи като спасител в Несебър, а вечер е охрана в местен клуб.

През пролетта хасковлията стана републикански шампион за аматьори, а след това се класира и четвърти на Европейското в Киев. Сега Тонев се стяга за Световното първенство в Москва, което ще се проведе в края на септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
boec
boec
03.08.2013 20:30 20:30

Eeee bravo be momchetaa!!! Haskovo MMA nai-dobrite, Evala! 😉

koko
koko
04.08.2013 22:10 22:10

еееее браво бе момче….спасител охрана…и на състезание ходи !!! ЕВАЛА !!!

Back to top button