Любопитно

Авантюрист обикаля Балканите със самоделка, харчеща 1 на 100

СамоделкаАвантюристът Антоний Маджаров от Пазарджик обикаля Балканите със самоделен мотоциклет. Днес мъжът мина през димитровградския автопазар за да си купи гума за екзотичното си превозно средство.

Маджаров сподели, че моторчето му е с дизелов двигател, но имал в резерв и бензинов. Сам си измайсторил превозното средство като използвал части от различни МПС-та. Самоделката е доста икономична и гори по литър на 100 км., а когато е натоварена, както днес с 60 кг. багаж, по 1.2 литра. Това обясни притежателят й, който допълни, че има и два резервоара по 8 литра всеки.

Сегашното пътешествие на Маджаров започнало от родния му град, минал през Благоевград на път за Атон, след което продължил към Ксанти и Александруполис. Влязъл в България през Свиленград, дошъл на пазар в Димитровград, след което продължава за Ахтопол. Антоний пресметна, че сега е навъртял над 1500 км. със своята самоделка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button