Спорт

„Любимец“ игра мъжки в Пловдив, но отпадна след 0:0

ФутболОтборът на „Любимец“ игра мъжки в срещата реванш от 1/16-финалите за Купата на България срещу „Локомотив“ (Пловдив), но отпадна след 0:0. Първата среща в Любимец завърши 1:1 и с гола си на чужд терен пловдивчани продължават напред в турнира. 
Изненадващо любимчани пристигнаха в Пловдив само с двама полеви футболисти на резервната скамейка и един вратар. Въпреки това новаците в „А“ група демонстрираха бойка игра и имаха своите шансове за гол, който щеше да ги класира напред.
 
Въпреки, че нямат победа вече близо два месеца футболистите на „Любимец“ могат да са доволни от днешното си представяне на стадион „Лаута“. При последната си визита там любимчани бяха разбити с 0:5.
 
Haskovo.info припомня, че вчера „Хасково“ също отпадна за Купата след 1:1 като домакин на ЦСКА и общ резултат от двете срещи 3:7.
 
В срещи от кръга в Югоизточната „В“ група „Димитровград“ падна като гост на „Розова долина“ с 0:2, а „Свиленград“ загуби в Пловдив от „Евроколеж“ с 1:2. Така във временното класиране димитровградчани са на 15-то място с 4 т., а „южняците“ – осми с 15 т. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button