Хасково

Мъж загина след 3-метров полет в река

Полиция, архив32-годишен шофьор от с. Гугутка загина след катастрофа снощи, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Инцидентът станал в 22 часа на третокласния път между ивайловградските села Гугутка и Железино. Починалият е шофирал лек автомобил Пежо-106. Загубил е контрол над управлението, поради което се е ударил в мантинела на мост над река „Арпа дере“. Колата е паднала до коритото на реката от височина 3 метра. Водачът е открит в безпомощно състояние в колата от свой роднина, който го качил в автомобила си и го транспортирал към спешния център в Ивайловград. На път за болничното заведение мъжът е починал. Смъртта е установена на пътя от екип на ЦСМП. Образувано е досъдебно производство.

Брат, сестра и майка им пострадаха в катастрофа отново вчера. Произшествието е станало 10,15 часа в хасковското село Сусам. 38-годишен мъж от пловдивското село Православен, шофиращ лек автомобил Фолксваген Голф не е спазил дистанция и е ударил намаляващ скоростта и спиращ товарен автомобил МАН с водач 54-годишен мъж от Димитровград. От удара са пострадали возещите се в леката кола 16-годишен син на водача – с контузия на гръден кош вдясно, с комоцио и временна опасност за живота, 33-годишната съпруга на водача, возеща се отзад – с фрактура на носа и комоцио с временна опасност и 12-годишната му дъщеря – с разкъсно контузна рана на брадата, обработена и освободена за домашно лечение.

21-годишен неправоспособен мотоциклетист също пострада леко в ПТП. Снощи в 21,15 часа на бул. „България“ в Харманил 49-годишна жителка на града е шофирала лек автомобил Опел Вектра. Жената е завила наляво, като не е пропуснала насрещно движещия се мотоциклет Хонда и го е ударила.

Пострадалият мотоциклетист е отведен за лечение в МБАЛ „Хасково“ с фрактура на лява ръка, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button