Спорт

Девет медала за кадетите на Димитровград от „Стоте войводи“

СКБ ДимитровградС 9 медала се завърнаха борците от СКБ „Димитровград“ от деветото издание на Международния турнир по борба св. стил за кадети „Стоте войводи“. Състезанието се проведе през уикенда в Сливен.

Шампиони в своите категории станаха Иван Янков 42 кг., Микяй Наим 54 кг., Велико Великов 63 кг. и Драгомир Димов 100 кг, съобщават от димитровградския клуб.

Останалите медалисти са: Делчо Нейчев 46 кг. – бронзов , Павел Иванов и Веселин Петров при 54-килограмовите, които загубиха само по една среща от съотборника си Микяй и станаха съответно втори и трети. Мирослав Иванов 63 кг. загуби само на финала, също от свой съотборник /Велико Великов/ и е със сребърен медал. Със сребро е и деветият медалист Велко Тодоров 76 кг.

„Добър турнир и добра проверка на силите в подготвителния период, в който се намираме. Радващо е и доброто ниво, което показаха борците на  Димитровград„, коментират от клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button