Спорт

Васил Ривов се окичи със златото на купата по карате

КаратеВасил Ривов от хасковския клуб „АидаНет Вадо-рю“ се окичи със златния медал на кумите в категория 47 кг. на Националната купа по карате за деца и младша възраст.

Ривов спечели и бронзов медал на ката индивидуално.

От хасковския клуб в състезанието взеха участие 8 състезатели и спечелихме 7 медала – 1 златен, 1 сребърен и 5 бронзови.

КаратеСилният турнир се проведе в хасковската зала „Дружба“ през уикенда. В състезанието участваха 224 състезатели от 23 клуба от цялата страна. Както всяка година домакин на турнира бе клуб „АидаНет Вадо-рю“, организатори са още община Хасково и Българска национална федерация карате.

Отборно на ката за юноши Васил Ривов, Никола Иванов и Толга Али станаха на второ място. Иванов е трети на кумите в категория 57 кг. и пети на индивидуално ката. Същото класиране постигна и Али, но на кумите той се състезава в кат. над 37 кг.

Александра Антовска спечели два бронзови медала – на кумите в кат. +37 кг. и на ката индивидуално.

Много добре се представиха и най-малките състезатели на отбора: Нели Оцетарова стана седма на ката индивидуално както и Петко Ривов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button