Любопитно

Хасковски сестри модели – в „Под прикритие 4“

"Под прикритие 4"Хасковските сестри Бояна и Саня Генови ще участват в епизод от култовия български сериал „Под прикритие 4“.

Снимките бяха тази неделя в „Котън клуб“ в Студентски град в София. Красавиците са част от компания, която се забавлява в нощното заведение. На масата им са двама турски босове. Купонът продължава до появата на Куката с маска, който разстрелва мафиотите, а Генови се оказват до окървавените им трупове.

Боби и Саня бяха харесани за снимките лично от актьора Мариан Вълев, който играе Куката и им е личен приятел. Режисьорът Димитър Митовски веднага е одобрил хубавите сестри за ролята.

Очакванията са сериалът да тръгне по БНТ през ноември.

Бояна и Саня Генови са студентки в специалност „Аграрен мениджмънт“ съответно в Пловдив и София. До сега двете имат редица фотосесии и участия в конкурси за красота.

"Под прикритие 4"  "Под прикритие 4" 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button