Спорт

Баротев на косъм от медалите във Франция

АеробикаСветовният шампион от 2012 г. на хасковския клуб по аеробика „Виолена“ Тихомир Баротев се размина на косъм с медалите от Европейското във френския град Арк.

След изключително изиграване на финалите само една десета не достигна на Баротев да се завърне с бронзов медал и се класира на четвърто място в индивидуалната надпревара с оценка 20,250.

АеробикаПреди хасковлията са Иван Кавалиери (Италия), Даниел Бали (Унгария) и Роман Семенов (Русия). Баротев дебютира в тази възрастова група (15-17 г.) и независимо от продължаващите вече 4-ти месец болки в петите отново доказа класата си на елитен и с голямо бъдеще състезател в спортната аеробика.

Безспорен успех е и 7-то място на смесената двойка Минна Ангелова, Тихомир Баротев с оценка 19,00, която беше с 4-та позиция на полуфиналите.

С това най-престижно състезание за 2013 г. приключи и състезателната година на клуб „Виолена“. Предстои заслужена почивка за Баротев и след нея отново много тренировки за влизане в националния отбор на България. Амбициите са за отлично представяне на Световното първенство през 2014 г. в Канкун, Мексико.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.11.2013 19:02 19:02

Виолена са а върха!!!

Back to top button