Спорт

„Хасково“ се даде в края на „Левски“

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ загубиха домакинството си от поредния кръг на Националната лига срещу „Левски“ (София) с 66:73.

Хасковлийки започнаха силно срещата и след първите 10 минути водеха с 22:20. В минутите до почивката софиянки затегнаха защитата си и полувремето завърши в тяхна полза – 35:30.

Момичетата на старши треньора Елена Станкова стартираха традиционно силно второто полувреме и след третата четвърт резултатът вече бе равен – 45:45. В началото на четвъртата част хасковлийки дори поведоха с 3 точки, но в крайна сметка допуснаха обрат. „Сините“ натрупаха разлика от 6-7 точки, която задържаха до края.

БаскетболЗа хасковлийки Кения МакБий наниза 28 точки, Биджони Рийвс завърши с 14 точки, а Катя Кордова записа 10 т.

„Хасково 2012“ е на пето място във временното класиране с актив от 7 т., а лидер е „Левски“ с 10 т. В следващия кръг хасковлийки гостуват на шампионките от „Дунав“ (Русе).

След края на срещата Елена Станкова каза, че е доволна от съдийството. Тя се оплака, че няма алтернативи в предмостието на отбора.

По традиция преди началото на срещата хасковските баскетболистки зарадваха с тениски феновете си в зала „Дружба“. На полувремето пък с томбола бяха раздадени награди.

 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button