Любопитно

Хасковлия – сред най-личните ергени на НСА

Конкурс

Денислав Димитров (вляво) в призовата тройка

Хасковлията Денислав Димитров вече доказано е сред най-личните ергени на Национална спортна академия. 

КонкурсТова стана факт след като волейболистът зае второто място в конкурса „Мис и Мистър НСА 2013“. Победител стана баскетболистът Иван Георгиев, а трети се нареди колегата му Алекс Симеонов.
 
С короната на „Мис НСА“ се окичи състезателката по лека атлетика и висок скок Ралица Ламбова от Стара Загора. Нейни подгласнички станаха гимнастичките Биляна Проданова и Мерилин Шракова. 
 
Короните, лентите и подаръците бяха връчени от световния шампион и олимпийски медалист Стефан Ботев, бившият национален състезател по волейбол Константин Митев, шампионът на България и най-популярният ни пилот Илия Царски, двамата гиганти от Федерацията по волейбол Борислав Кьосев и Любо Ганев, както и доц. Златко Джуров. 
 
Имаше и три специални приза – Ралица Ламбова стана лице на заведението домакин, а лентата й връчи световната шампионка на 100 метра за ветерани Мерелин Арно. За „Мис и Мистър Публика“ бяха избрани Мила Савова и Боян Костов, които получиха лентите си от Румънеца и Анджи.
 
Над 300 студенти от академията аплодираха победителите и ги подкрепяха с викове и свирки, докато водещите Нина Никол и Тити Папазов обявяваха призьорите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button