Спорт

„Любимец“ падна тежко от последния в „А“ група

ФутболФутболистите на „Любимец“ загубиха гостуването си от 18-я кръг на „А“ група като гости на последния „Пирин“ (Гоце Делчев) с 2:5. 

Двубоят се игра при непрестанен дъжд, което допълнително затрудни действията на футболистите и от двата отбора.

Гостите имаха късмет да открият резултата още в 27-ата секунда на срещата, когато точен бе Иван Вълчанов. Играчите на „Пирин“ обаче съумяха да направят пълен обрат още до почивката с голове на Веско Марче (35) и Любомир Гуцев (44).

Любимчани започнаха активно втората част и успяха да изравнят с нов гол на Вълчанов в 67-ата минута. Радостта на гостите обаче трая едва 8 минути, когато „Пирин“ вкараха трети гол, дело на Веско Марчев. Мачът бе решен с четвърто попадение на Лазаров (77). Боби Хазуров пък доведе до разгромното 5:2 с гол в 82-ата минута.

След днешната загуба „Любимец“ остава в зоната на изпадащите с актив от 17 т., на три по-малко от спасителния бряг, където е „Славия“.

 В среща от Югоизточната „В“ група „Димитровград“ постигна ценна победа като гост на „Тунджа“ (Ямбол) с 1:0. Така димитровградчани изпревариха своя съперник в класирането и с актив от 12 т. заемат 14-то място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button