Любопитно

Бургелов откри фотоизложба като „Пазител на традициите“

ФотоизложбаПредседателят на КДК-Димитровград фотографът Инко Бургелов получи грамота от фотоконкурса „Пазител на традициите“. 
ФотоизложбаОтличието е от Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите и съвпадна с откриването на втората му самостоятелна изложба „Красотата на съвършените неща“. Експозицията от 50 фотографии е подредена в изложбена зала „Асен Крайшников“. Тя е съвместен проект с Ротари клуб – Димитровград, който цели набирането на средства за стипендии за даровитите деца от града.
 
Фотографиите са непоказвани до сега, като повечето са заснети през тази година. На откриването присъстваха и два от фотомоделите – Фани Христова и Мария Райкова.
 
Изложбата ще остане в „Асен Крайшников“ до 15 декември. На 6 февруари догодина тя ще бъде представена и на хасковските ценители в галерия „Форум“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Превенция
Превенция
04.12.2013 21:03 21:03

Тая русата сигурно си е помислила, че някоя фолк певачка ще се изявява иначе няма как да дойде на такова събитие.

Back to top button