Любопитно

„Нежни куршуми“ вече свистят на книга, на пролет и от екрана

КнигаПремиерата на романа „Нежни куршуми“ с автор Николай Николов премина при голям интерес в Дом-музей „Пеньо Пенев“ – Димитровград.

Книгата бе представена от уредника на музея Живка Шишкова и Яна Тодорова, пиар и продуцент на филма „Нежни куршуми“. Шишкова обясни, че в този проект нещата се случват наопаки – вместо книгата да предшества филма, тук е обратно. Тя обаче призна достойнствата на автора и го определи като млада надежда на българската проза, а неговата първа книга, като многообещаващо начало.

КнигаЯна Тодорова направи рецензия на новелата и съобщи, че първата част на филма ще бъде готова през пролетта на 2014 г. Режисьорът Димитър Колев уточни, че лентата е готова на 80%.

Именникът Николай Николов благодари на хората, които са му помогнали до тук. Той призна, че Ася Иванова, Ирен Трайчева, Бояна Стоилова и Вера Драгиева, които играят и четирите героини във филма, са му дали кураж да напусне армията и да се отдаде на писането.

Както се полага за двоен празник, авторът получи много цветя, подаръци и огромна торта.

 

Книга  Книга 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button