Любопитно

4 красавици представиха 45 тоалета в предколедно ревю

Ревю4 красавици представиха 45 тоалета в стилно предколедно ревю снощи в Хасково.

РевюНовата колекция на фирма „Evis Style“, както и всички налични модели в новия хасковски бутик „ALLE“ на ул. „Македония“ 10, събраха ценителите на красотата в популярно заведение. По-нетърпеливите дами в публиката дори започнаха да резервират тоалети, на цени от 60 до 170 лв., още по време на репетициите.

Есра Ибиш, Теодора Краева, Михаела Ванчева и Габриела Христова направиха десетина дефилета с класните и стилни тоалети и обраха аплодисментите на публиката. Собственичката на бутика Ваня Денина се бе погрижила за перфектната организация на модното събитие и много изненади за зрителите.

Това бе първото модно ревю в Хасково от пролетта насам. С него се запази и традицията на ревюта в навечерието на Коледа и Нова година.

 

Ревю   Ревю

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лудия
лудия
10.12.2013 15:59 15:59

какви са тия дебели крака като на слон… бее какви красавици какви модели хахьххахах смяхххх кои ги е избрал тия телета от езиковата видяли са те модел – на картинка

Back to top button