Спорт

Виктория Бобева и Димитър Иванов със сребърни медали при дебют

Борба, архив

Виктория Бобева с приза за спортист на годината

Състезателите на клуба по борба „Димитровград“ Виктория Бобева и Димитър Иванов спечелиха сребърни медали при дебюта си при жените и мъжете, похвалиха се от клуба.

Успехите дойдоха на държавното лично първенство за жени и мъже в София. Само на 17 г. Митко завоюва сребърен медал в кат. 57 кг., като до финала печелеше само чисти победи с туш. В срещата за златото с много по-опитния Георги Вангелов от „Армеец-ЦСКА“ (европейски шампион и вицесветовен за юноши) Митко се раздаде докрай и загуби по точки в атрактивен двубой.

При жените Виктория Бобева в кат. 63 кг. очаквано нямаше проблеми до финалната среща. В последната схватка се видя, че Вики все още не е готова за звездата на българската женска борба Тайбе Юсеин (двукратна световна вицешампионка за жени – 2012 и 2013 г.). Така Вики също остана със сребро.

Haskovo.info припомня, че Виктория стана спортист на 2013 г. на Димитровград.

Въпреки успеха си при мъжете и жените, за Димитър и Виктория, със своите съответно 17 и 18 г., приоритетни за 2014 г. ще бъдат представянията им при юношите и девойките, където ще търсят призови класирания на международния тепих, допълниха от клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button