Спорт

Целите пред „Хасково“ ясни след среща на кмета с бизнеса

ФутболЦелите пред футболния „Хасково 2009“ през втория полусезон от шампионата в „Б“ група ще станат ясни след среща между кмета Георги Иванов с местния бизнес. Това заяви на пресконференция днес спортният директор на клуба Николай Топузаков.

Той допълни, че срещата е предвидена за 27 януари. Топузаков уточни, че ако повече фирми решат да помагат на футбола ще са възможни качествени трансфери, които да вдигнат нивото на отбора. В противен случай тимът ще продължи в досегашния си състав, посочи директорът.

Зимната подготовка на „Хасково“ започна само с едно ново попълнение – Явор Въндев, който вече е играл за тима. Треньорът Димчо Ненов заяви, че има и още няколко местни момчета, на които може да им бъде даден шанс за изява в първия отбор. От клуба ще търсят и качествен вратар, който да замести Ивайло Василев, който отиде в „Монтана“.

Ненов доплни, че всички футболисти са здрави, а селекцията е отворена. Вече са ясни и повечето контроли които ще бъдат изиграни по време на зимната пауза: с „Любимец“ на 24 или 25 януари, „Раковски“ (29 януари), „Съединение“ (1 февруари), „Верея“ (5 февруари), „Черноморец“ (12 февруари), „Гълъбово“ (15 февруари), „Етър“ (22 февруари). Предвижда се и контрола със „Свиленград“. Според атмосферните условия пък ще се преценява, къде точно ще се играят срещите. Шампионатът се подновява в началото на март, когато „Хасково“ приема „Раковски“.

Haskovo.info припомня, че след първия полусезон „Хасково“ заема второто място с актив от 23 т. пред тимовете на „Банско“, „Добруджа“ и „Калиакра“ с по 20 т. Есенен първенец пък е „Марек 2010“ с 33 т.

Футбол   

Футбол

Николай Топузаков (вляво) и Димчо Ненов
 

Футбол

Явор Въндев
 Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski haskovski fenove!!!
istinski haskovski fenove!!!
15.01.2014 19:34 19:34

haide haskovo,napred kam a-grupa!!!!!biznesmenite v grada ni da vzemat da pomognat finansovo,za da se kupjat njakoi ka4estveni popalnenija i da zadargime 2-to mjasto i da vleznem v a-grupa!!!!!neka da se pomogne na otbora finansovo,za da mogem da gledame po-ka4estveni otbori v a-grupa?!!!imame shans,neka da ne go izpuskame-haide haskovlii?!!!!!

Back to top button