Регион

Знаци от отвъдното изплуваха в Ябълково

КръговетеТайнствени кръгове изплуваха в двора на кмета на димитровградското с. Ябълково Иван Панчев.

50-60 кръга с различна големина са разположени в люцерната пред къщата на Панчев. Той сподели за Hskovo.info, че в четвъртък минавал от там да разхожда кучето и не ги видял. Според кмета кръговете се появили през нощта на петък срещу събота. Първа ги видяла неговата съпруга.

„В началото бяха още по-ясно очертани, направо се видях в чудо. Все едно, че мястото е изгоряло. Нямам обяснение как са се появили. Аз не вярвам в извън земни и категорично отхвърлям тази версия. По-скоро възприемам кръговете като знаци от сина ми Панчо, който загина на 30 април миналата година при катастрофа в САЩ“, сподели бащата.

Той разкри, че същият ден, когато открили кръговете на вратата се позвънило, а като се показал на прозореза, пред вратата нямало никой.

„Радвайте се децата да са около вас“, простена на раздяла Иван Панчев.

Кръговете Кръговете

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.02.2014 17:37 17:37

същото нещо го имаше и в Болярово,за него писаха хасково нет,защо( нет-а и инфото)не се спитате и да разберете какво ги прави тези кръгове

Градинар
Градинар
24.02.2014 20:02 20:02

Моля не изпадайте в паника!!! Това са добре известни на ботаниците гъби Leptosphaeria KORRAE. През пролетта те се активизират и образуват така наречените „жабешки очи“ или „понички“. Множество пръстени често се сливат, образувайки неправилни модели в тревата. Нанесена е най-очевидно през лятото, въпреки че гъбата не е активен в този момент. Препоръчвам употре*а на подходящи фунгициди и повече здрав разум.
Потърсете с търсачката GOOGLE изображения на „Necrotic ring spot of turf“ и ще видите същите тези кръгове. Има много статии за болестта.

Back to top button