Хасково

По 500 фирми на ден декларират корпоративен данък

НАППо 500 фирми на ден декларират корпоративен данък в офиса на НАП в Хасково.

Само за седмица подадените декларации от юридически лица от 5500 станаха 8350 на брой.

Днес изтича срокът както за деклариране на налога, така и за плащане на дължимия такъв. Декларации се подават не само на място в салоните за клиенти, но и на гише в 19 пощенски станции в областта; по пощата като писмо с обратна разписка и по интернет с електронен подпис. Последният начин – по електронен път дава възможност на фирмите да намалят дължимото с 1%, но не повече от 1000 лв.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че до края на данъчната кампания (30 април 2014 г.) информационният център ще работи с удължено време. Експертите на Агенцията ще приемат обаждания и запитвания на телефон 0700 18 700 от 8.30 ч. до 18.30 ч., всеки работен ден. На телефона на информационния център гражданите и представителите на фирмите могат да получат съвет за декларирането и плащане на данъци и осигурителни вноски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button