Спорт

Фурор за „Мега спорт“ в Словакия

Мега спортКлубът по спортна аеробика „Мега спорт“ спечели 7 отличия на международния турнир Slovak aerobic open. В най-малката възрастова група –  9-11-годишни индивидуално момичета на най-високото стъпало се качи Борислава Иванова, а на трето място остана съотборничката и Дамла Арабаджи.

Александър Ангелов също се изкачи на най-високото стъпало както в категория индивидуално момчета, така и в категория смесени двойки заедно с Борислава Иванова. При тройките в тази възраст Александър Ангелов, Алекс Ангелова и Борислава Иванова спечелиха още едно злато, а другите ни две тройки се класираха 4 и 9.

На четвърто място остана групата Дамла Арабаджи, Ванина Тодорова, Никол Стоименова, Кристина Добчева и Павела Митева,а на шесто място се класираха Александра Янкова,Габриела Русинова,Алекс Ангелова,Борислава Иванова и Александър Ангелов.

В по-горната група – 12-14-годишни Симона Благоева се класира на четвърто място. Дарина Пашова отново се качи на най-високото стъпало на почетната стълбичка в категория индивидуално девойки 15-17 години, а малко не достигна на Ива Ангелова да се окичи с бронз. Дарина Пашова, Ива Ангелова, Габриела Черкезова, Нина Ценова и Ангел Казаков спечелиха сребърен медал в категория групи 15-17 години.

Мега спорт Мега спорт
Мега спорт Мега спорт
Мега спорт Мега спорт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button