Спорт

„Хасково“ опита, но пак загуби от „Дунав“

Баскетбол, архивБаскетболният „Хасково 2012“ загуби втората си среща от полуфиналите в Националната лига отново като гост на „Дунав 8806“ (Русе) с 57:68.

След като вчера русенки спечелиха с 79:70 те вече поведоха в серията с 2:0 победи.

Хасковлийки започнаха днешната среща така както приключиха вчерашната – с натиск и по-добра игра от своите съпернички. Момичетата на треньора Елена Станкова спечелиха първата част с 22:13. Това бе и един от малкото хубави моменти, защото от тук до края на срещата инициативата по-често бе у шампионките. Полувремето завърши 39:36 за „Дунав“. Интрига имаше през последните 10 минути, но силите на „червено-белите“ стигнаха единствено да бъдат равностойни на своя класен опонент.

Корин Адамс вкара 17 точки, 12 записа Уолтия Рол, а 10 вкара Лидия Върбанова.

Следващата среща в серията е на 14 април в Хасково. В полуфиналите системата е до три победи от пет срещи и хасковлийки задължително трябва да вземат първото от двете си домакинства. При успехи двубоите ще продължат на 15-и и отново в Русе на 18 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button