Хасково

„Рона“ и „Тангра“ обраха златото на Камерния танц

БалетХасковските балетни формации „Рона“ и „Тангра“ спечелиха по 4 златни медала от приключилия днес фестивал на камерния танц в Младежкия център.

Димитровградчани от „Галаксико“ и „Вирджиния балет“-Велико Търново спечелиха по две златни отличия.

Хореографът на „Тангра“ Дорина Инджова заслужи купата на журито за най-добра хореография за танца „Страх“ в изпълнение на Петра Недялкова.

Тази година не бе предвидено връчването на Купа на хасковския кмет.

От „Рона“ и „Галаксико“ бяха с част от танцьорите си на хасковския фест, защото други техни таланти гостуваха на фестивал без конкурсен характер в Македония.

 

Балет  Балет 
 Балет  Балет
 Балет  Балет

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мария
Мария
27.04.2014 22:47 22:47

Че Тангра участваха ли? Те никъде не бяха обявени в списъците на програмата? Как изведнъж спечелиха и се обявиха в класирането? Честито все пак!

toniiiiii
toniiiiii
27.04.2014 23:03 23:03

Участваха но се срамуваха явно да се представят с името на отбора си или това беше някоя от поредните подмолни спекулации на г-жа Инджова както добавянето на танци по време на състезанието!!!

ghost
ghost
27.04.2014 23:05 23:05

znaci tangra ucastvaha i se predstaviha mn dobre

Potrebitel 123
Potrebitel 123
27.04.2014 23:13 23:13

Are stiga be heityri,kvi hora ste vie be…znachi kydeto e “Tangra“vinagi se isipva pomiq,mi sprete -radvaite se nauspeha na drugite-kakva zavist kakvo neshto-shte vi izqde taz zavist !!! Do nikyde nqma da stignete s neq,toz koito si e zaslujil nagradite gi e zaslujil s mnogo pot i trud v zalata,tezi koito iskat da sa na nivo da se stegnat da trenirat i te usileno vmesto da pluqt balet “Tangra“!!! 🙂

Back to top button