Хасково

Хасковски таланти с 5 награди и 2 стипендии от националния празник „За хляба наш…“

НаградиТалантите от школата по етнография при хасковския Младежки център се представиха отлично на Националния ученически празник „За хляба наш…“ в Благоевград.

В своеобразния фестивал имаше няколко конкурса, от които хасковските младежи спечелиха 5 награди и две стипендии за даровити деца.

НаградиПърво място и стипендия в конкурса за научна разработка с темата си „Америка до хляба наш“ спечели Дарин Митев 11 клас в ГПЧЕ „Асен Златаров“. Също стипендия и второ място за есе на тема „Сънувам хляб“ заслужи 10-класничката в ПМГ „Боян Петканчин“ Нели Славчева.

Първо място за приказка пък грабна 4-класничката в СОУ „Васил Левски“ Мишел Казанджиева. Второ място в конкурса за макет заслужи Габриела Иванова, 8 клас в ФСГ „Атанас Буров“. Момичето е изработило макет на мелницата в своето село Орлово. Трето място за песен пък получи Антон Тончев от ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“.

Ръководителят на школата Нели Арнаудова заяви, че е много доволна от всички свои възпитаници, които за поредна година се връщат с награди от Благоевград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тони не може да пее
тони не може да пее
08.05.2014 22:40 22:40

От кога ромите получават награди

Back to top button