Спорт

„Хасково“ вкара два на „Берое“ в Стара Загора

КонтролаФутболистите на „Хасково 2009“ изиграха първата си сериозна контрола от предсезонната подготовка срещу „Берое“ в Стара Загора. Нашите загубиха с 2:3, но от ръководството на клуба останаха доволни от показаното.

Първото полувреме завърши 2:1 в полза на „зелените“, а за хасковлии се разписа Емил Ангелов от дузпа в 19-ата минута.

След почивката двата тима си размeниха по едно попадение, като втория гол за гостите заби новото попълнение Джихат Камил. Треньорът Димчо Ненов изпробва всички футболисти в приятелския мач.

В петък от 18.30 часа е втората контрола на „Хасково“ срещу „Ботев“ (Пловдив) в Коматево. На 30 юни тимът заминава за 10-дневен лагер в Банско. За 12 юли е предвидена контролата с „Левски“ (София).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
25.06.2014 21:44 21:44

haskovlii,povjarvaite si,vie mogete,mogete da se oprete na tezi s njakolko pati po-goljam budget ot nashija?!!!!!namahano i napred haskovski mom4eta!!!!!uspeh i napred v a-grupa!!!!!samo haskovooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

В ЕДНА СТРАНА С ЕДИН ОТБОР ЗА
В ЕДНА СТРАНА С ЕДИН ОТБОР ЗА
26.06.2014 0:05 0:05

Чиста случайност са тези два гола.
Предстои първенството.Мачкайте БотЯФФ, УеФски и всякакви други такива смешници.Желая ви успех с всички други, но не и с Берое! 🙂

mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!!!
26.06.2014 11:06 11:06

naprotiv,nikakva slu4ainost ne sa tija 2 gola?!!!sas sigurnost shte obarkame smetkite na dosta otbori,na nikoi njama da mu e lesno s haskovo?!!!!!haskovo,napred v a-grupa,uspeh,vie mogete!!!!!

Back to top button