Хасково

8 в конкурса за директори на петте общински училища

Илюстрация8 кандидати са допуснати от комисията до участие в конкурса за директори на петте общински училища, съобщават от Регионалния инспекторат по образованието-Хасково.

Това са: Росица Чолакова, Христинка Димитрова, Димитър Стоев, Иванка Митева, Атанаска Петкова, Милена Михайлова, Тонка Ченгелова и Гинчо Георгиев. От комисията уточняват, че всички, подали документи са допуснати.

Както Haskovo.info писа петте общински училища, за които има обявен конкурс за директори са: ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското с. Крепост, ОУ „Христо Ботев“ в харманлийското с. Бисер, ОУ „Христо Ботев“ в хасковското с. Войводово и хасковските ОУ „Св. Иван Рилски“ и СОУ „Васил Левски“.

По информация на Haskovo.info един от участниците в конкурса кандидатства за всички училища.

Писменият изпит ще се проведе на 8 юли от 10 часа в сградата на Дом на учителя в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
5 от 8
5 от 8
27.06.2014 19:13 19:13

Я да видим сега кой ще си остане на сухо!

ами, ами
ами, ами
27.06.2014 19:14 19:14

Ами то няма какво да гледаме. Изпълняващите длъжността директор в момента, ще станат директори! Просто формалност!

съгласен
съгласен
27.06.2014 20:49 20:49

Златева, така и не спря да кадруваш! Ще си ходиш – времето ти намалява! Жалко за поразиите, които направи – неспасяеми са! За училищата които унищожи -няма как да се вдигнат!

Фарс
Фарс
27.06.2014 21:10 21:10

Така наречения конк*рс е пълен фарс! Дали ако познаем имената на бъдещите директори ще спечелим джакпот като 5 от 35! А-а? Ето две печеливши, че да не спекулираме дори за тройка – Наска Петкова и Тонито Ченгелова и… ха да спрем до тук!

Заинтересован
Заинтересован
27.06.2014 21:14 21:14

А изпита за старши експерт в РИО кога е? Аз и висше немам, ама мога да строявам хората, викам силно, глупости мога да измислям и изглеждам добре като се изкъпя и надена некой тоалет. Та мислим, че ставам. Пък имам не една , ми две години в училище – много добре мием тоалетни. Абе изобщо от образование разбирам, като цяло де.

Очовидно
Очовидно
28.06.2014 9:37 9:37

Е докато има такива нагласени конк*рси няма да се оправи тая държава! Спрете да назначавате хора дето не разбипат от конкретиката на работа! Не че не могат да разберат – ама не искат. И докато влизат в час, разкатават ни майката на тия дето вършим количеството работа. Това да си директор на училище следва да е отговорност и престиж – не означава само да сочиш с пръст и да навикваш.

ученолюб
ученолюб
28.06.2014 13:44 13:44

Тази госпожа Милена Михайлова -не пропадна ли на конк*рса за директор на гимназията по механоелектротехника. Защо не си гледа бизнеса с такситата ами пак се натиска за директор на училище и конкретно за кое е кандидат. Ако е кандидат за училището в Крепост или с.Бисер може би е добре. Ама може и да успее, в тези училища конк*рсите ще се организират от Регионалния инспекторат в Хасково , в София е по трудно да се представиш отлично и да се класираш на първо място в конк*рс за директор.

uchitel
uchitel
28.06.2014 20:45 20:45

Тази госпожа Милена защо не поработи първо 10-15 г като
учител пък тогава да се втурне към директорския
пост… Чуе ли за директор първа носи документи.

Предложение за втори конк*рс!
Предложение за втори конк*рс!
29.06.2014 15:42 15:42

Я вземете да смените и Цанко на ФСГ, че окапаха от *екс горките млади учителки. Не могат да му насмогнат. Нанкова пък пие, псува и ругае на поразия – що за директор е това. Въвежда 24 часова ангажираност. А ти е звънна – а си решил, да почиваш! Няма такива сладки. Росито Иванова и тя нещо нервно я раздава напоследък – как така ще въртиш хората на четири часов работен ден и за толкова ще им плащаш, пък по осем часа ще ги държиш. А за Дончето Станчева да не говорим – то верно, че откоро работи, ама бива то преференции към това „ромско“ школо. Поне вземете да я проверите, че като закривате други ечилища за отсъствия давайте с едни аршин за всички! Как така законите важат за едни, пък за други не! А-а-аааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button