Спорт

Правят кът на Григор в Спортното училище в Хасково

Григор ДимитровВ спортното училище в Хасково подготвят кът на Григор Димитров. Тенисист №1 на Българя е учил в училището от 6 клас и е завършил с отлични оценки, въпреки че по това време вече е бил на върха в кариерата си.

Учителите на Григор си спомнят за него като скромно момче и се радват на успехите му. Кътът на тенисиста в училището ще бъде редом до най-успешните спортисти, завършили тук. В него ще бъдат подредени едни от първите му купи и много снимки, които са правени при завръщането му в Хасково. Григор Димитров е сред най-успешните ученици на училището.

„Тук класацията е съвсем друга, в тениса няма световен шампиона и затова човек може да гадае само къде би сложил един Григор сега. Аз бих го сложил наравно с олимпийците. Трябва да има кът на Григор, така както има на световните и олимпийски шампиони.“, коментира пред Haskovo.info директорът на СУ „Стефан Караджа“ Генчо Генев.

Утре Григор Димитров ще излезе на Централния корт на Уимбълдън за един от най-важните мачове в кариерата си – четвъртфинал на най-престижния турнир в света, а негов противник ще е звездата на домакините и шампион от миналата година Анди Мъри.
Макар и да изпитва уважение към противника си, Гришо в никакъв случай не се плаши от голямото име и е решен с всички сили да преследва победата, пише Тенис кафе. „Ще се опитам да играя своята игра и нито стъпка назад. Ще изляза на корта с мисълта да покажа агресивен тенис и добра игра. Този двубой е шансът ми да предизвикам един от четиримата най-добри тенисисти в света. Не искам да се настройвам според противника си, искам да се фокусирам върху самия мач„, коментира Григор преди предстоящия сблъсък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ж
ж
01.07.2014 20:29 20:29

малоумника генев няма толко акъл

Aneliya
Aneliya
18.07.2014 1:48 1:48

Setila se Mara ,taka de Gencho Genev. Kato se prochu kadarnoto dete , moge da se tupa v gardite Zashto ne pomogna na Grisho kato tryabvashe i imashe nugda,no ne beshe oshte izvesten ??? Zashtoto nyamashe interes tozi mazen selyandur . Dokoga shte go dargat ?

Back to top button